Lions spinnen Reinier
Spinnen op de grote Markt in Delft
Op zondagmiddag 6 september 2015 gaat Delft iets bijzonders meemaken op de Markt. Die middag organiseert Lions Club Delft een groot spinning evenement van 13.00 tot 16.00 uur, waarbij honderden enthousiaste deelnemers zich op circa 100 spinningfietsen gaan inspannen voor een geweldig goed doel. Inschrijven op www.spinnenvoorreinier.nl
 
Kortom, de Markt wordt die dag verbouwd tot een openlucht sportpaleis. De spinningfietsen worden soms door één, maar vaker nog afwisselend door meerdere vrienden, collega’s of familieleden bezet. Wij verwachten, mede door de koopzondag, een grote opkomst voor dit spektakel, dat via media en andere communicatiekanalen ruim onder de aandacht zal worden gebracht.
 
Lions Club Delft neemt de gehele organisatie voor haar rekening en biedt de stad een mooie, sportieve en gezellige middag aan. Zelf meefietsen, alléén of met collega’s en vrienden? Ook daarin kunnen we voorzien. We staan natuurlijk open voor alle suggesties die ons initiatief steunen! Dit jaar viert de Lions Club Delft haar 50 jarig bestaan. En om dat te vieren neemt de Lions Club Delft de gehele organisatie voor haar rekening en biedt de stad een mooie, sportieve en gezellige middag aan.